photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
shinta djiwatampu | profile | guestbook | all galleries | recent
Type your message and click Add Comment
It is best to login or register first but you may post as a guest.
Enter an optional name and contact email address. Name
Name Email
help private comment
Peter Beckey27-Jan-2011 23:55
What an enjoyment looking through your gallery's. Truly inspirational! Each shot has a great title. Well done!
gateaumonkey15-Sep-2010 16:43
hi there,
i have seen your galleries and i enjoyed it too much.
i am living in holland now but once lived in belitung.
thank you sharing.
take care
Kiki Hakim 23-Jun-2010 07:19
Shintaaaaa.. gila keren2 banget!!!! gue kagum ama semua hasil foto elo.... ikutin lomba Shin... gue demen liat semua foto dan title nya bagus dan unik... asli gue salut!!! foto lo ada soul nya, momentnya perfect, komposisi dan warnan juga bagus banget!!! kayak orang yang udah motret belasan atau puluhan tahun... hehe talented banget... next trip mau kemana lagi Shin? ga ada koleksi foto Nara yang moment nya unik2? upload di FB juga donk biar bisa liat update tan baru hehehe... sukses ya say...
JC Wulan R. Moelia 04-Jun-2010 15:17
Nice picture Shin, keep on going......
yudi 07-Jan-2010 08:38
Shin... Yudi ini.. Dulu aku.. Kakak kelas kamu di Tar3.
Aku lihat jepret kamu.. Bagus2 bgt.
Aku kan kerja eo.. Kadang buat desain jg.
Pertanyaan nya adalah klo aku mau pake image jepretan kamu,
Untuk buat poster misalnya, atau untuk cetakan buku panduan seminar.
Gimana ya. Cetakan aku tuh utuk kalangan sendiri.
Foto2 kamu akan dan bisa aku jadikan background halaman.
Please kamu. Connect dong ke aku.
Kemarin aku dah add ke fb kamu, blom kamu proof.
Oke ya segitu aja dulu. Sukse trus buat km.
Anif Putramijaya 26-Mar-2009 18:20
Awesome photo galery i've ever seen...........
herfina 05-Jan-2009 03:23
Mbak Sintha, foto2nya bagus, saya sangat menikmati melihat-lihat foto2 yang mbak ambil.. ^^
soeky 13-Dec-2008 07:42
SELAMAT ATAS KARYA SENI YANG TINGGI! TERUS BERKARYA.
ARTHISTIC PICTURES!CONGRETULATIONS.
@riv 15-Aug-2008 19:18
simply the best.. :) apa coba? I think your hidden talent has shown through these awesome work of arts indeed!!!
Prie Sarwono 25-Apr-2008 11:47
SANGAT MENGAGUMKAN !! Karya seindah ini ternyata dihasilkan oleh orang yang pernah saya kenal sekitar 27 tahun silam, ketika itu kami masih sering bermain bersama di "rumah pohon" halaman belakang di jl. BB no. 1 Kp. Baru - Keb. Jeruk, Jakarta Barat.
Apa kabar Shinta? Apa kabar juga Leo dan Sheila? Salam kenal untuk Nara and the godfather.. sekali lagi SALUT dan BANGGA !
Guest 17-Mar-2008 17:02
NICE JOB
RASHEED KITANEH 17-Jan-2008 16:48
HEY SHINTA !
NICE SELECT PHOTO GREAT JOB
MM 01-Jan-2008 14:47
great work!
Guest 11-Sep-2006 09:33
Hi Shinta,

It was nice to meet you in CB3 and I was impressed with your photo presentation. It was also the first time that I have seen a lady carrying to camera bodies at one time, quite impressive. Hope to see you again in CB4.
dendy 'ade' 19-Aug-2006 08:07
Amazing.. Great Shots...
www.dendyj.net
lisa 20-Aug-2005 11:58
Cool and nicely done, shinta....
Tis 04-Jul-2005 07:36
Tis was here!! :p Saya gak bgitu ngrti photographic stuff, tapi yang pasti saya suka liat gallery2nya. Keep it up. Cheers...
pongky 02-Mar-2005 02:54
Wah...ckk..ckk....ckkkk....kereeeennn....ngga nyangka Shinta suka foto juga...welcome to the club...
Peter Chou30-Jan-2005 07:46
Very nice landscapes of your country! Do take a look at my humble gallery and I appreciate your comments and advices.
Sebastian LeonÓrd04-Jan-2005 05:09
Hi Shinta,

You have a very nice gallery here, keep up the good work!